Een persoonlijke aanpak

Elke woning is voor Building+ uniek. Door de combinatie van uw persoonlijke stijl met de passende indeling en de juiste materialen, veranderen we uw huis in een warme thuis. Onze persoonlijke benadering en transparante werking zorgt ervoor dat onze projecten steeds tot stand komen in harmonie met met uw ideeën en wensen. Want elke woning verdient een afwerking op maat van de bewoners.

Totale realisatie

Building+ verzorgt de integrale realisatie voor uw bouwproject, en treedt zelf op als hoofdaannamer. We staan u bij in de selectie van een juiste architect, het aanmaken en opvolgen van de planning, de keuze van de juiste materialen en het opstellen van de documenten.

Voor de uitvoering doen we beroep op ons eigen team van gespecialiseerde vaklui. op die manier garanderen we een totale realisatie van hoge kwaliteit, volledig in lijn met de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever.

Realisatie van bijgebouwen

Building+ is de geknipte partner voor uitbreidingen aan uw eigendom. Een modern houten poolhouse, bijgebouw of een gezellige orangerie geven een extra dimensie aan uw woning, en daar helpt Building+ graag een handje mee. Ook voor de realisatie van bijgebouwen past Building+ zijn unieke formule toe.

Een complete realisatie voor een vaste eenheidsprijs. Wij staan in voor de volledige realisatie van het bouwproject en treden zelf op als hoofdaannemer. Op die manier garanderen we steeds een kwaliteitsvolle realisatie op maat, in lijn met uw wensen en in harmonie met uw woonrichting.